San Diego: The best ice cream

san diego-16Bobboi Natural Gelato 
san diego-17

8008 Girard Ave #150, La Jolla, California

Planlegger du en tur til San Diego eller omegn i nærmeste fremtid? Da er det absolutt ingen tvil om at du må stoppe innom Bobboi Natural Gelato. De selger kanskje tidenes beste gelato – italiensk is. De har kremede varianter som pistasj, salt karamell, nøtteis og mokka, eller du kan velge en fruktig variant med for eksempel kokos, sitron, kiwi med banan eller granateple. Flere av smakene er også veganske. Mine favoritter er uten tvil salt karamell og pistasj, fy søren så gode de var! Denne isen er verdt turen til strøket alene, men området som heter La Jolla er definitivt vært å se også.

//

Are you going to San Diego or anywhere near in the present future? Then you should absolutely drop by Bobboi Natural Gelato. I would say they have the best gelato I’ve ever tasted – it actually beats everything I’ve tasted in Italy. They serve creamy flavors like pistachio, salted caramel, nut ice cream and mocha, or you can choose a more fruity flavor like coconut, lemon, kiwi with banana or pomegranate. Several of the flavors are vegan as well. My favorites are without a doubt salted caramel and pistachio, it is so damn good. This gelato is worth a trip to the area alone, but La Jolla is definitely a place worth to see. 

One thought on “San Diego: The best ice cream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.