Smoothiebowl with coconut and granola

DSC08850Du trenger: 
Moden banan
Jordbær
Bringebær
Blåbær
Chiafrø
Havregryn
Hampprotein
Havremelk
Vann
Granola
Kokosflak

You’ll need: 
A ripe banana
Strawberries
Rasberries
Blueberries
Chia seeds
Oats
Hamp protein 
Oatmilk
Water
Granola

Coconut flakes
DSC08857Slik gjør du:
Jeg slumper som regel litt når jeg lager smoothiebowls, fordi jeg som regel bare tar noe av det jeg har i skapene. Derfor har jeg ikke noe mål i denne oppskriften, men bare føl deg litt frem med mengde og lag den slik du selv liker. Ps! Bruk helst frosne bær og eventuelt banan.

Ha alt i en blender og miks det til en tjukk smoothieblanding. Husk å starte med lite væske og heller ha på mer etterhvert om det trengs. Når alt er blitt til en jevn smoothie og du har fått den konsistensen du foretrekker, heller du bare miksen i en skål. Topp med din favorittgranola (jeg elsker Axa og Bare Bra sine granolaer uten tilsatt sukker) og avslutt med kokosflak. Nyt før den smelter!

This is how you do it:
I usually don’t have any measures when I make smoothie bowls, because I usually just use what I have available. That’s why there aren’t any measures in this recipe, but just adjust the amount of ingredients as you like it. Ps! Use frozen berries and banana.

Put all the ingredients in a blender and mix it to a thick smoothie. Remember to start with little milk and water, and rather add more if needed. When it’s all a nice and even smoothie blend you can pour it in a bowl. Top it with your favorite granola and some coconut flakes. Enjoy before it melts!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.