Super easy virgin drinks

DSC09043

Disse drinkene… Wow! Så innmari enkle, men samtidig rågode. De er ikke så søte, så om du foretrekker veldig søte drinker bør du tilsette litt sukkerlake. Disse er uten alkohol, men dersom du vil sprite de opp litt vil jeg anbefale litt hvitt rom. Håper det smaker!

Blå:

Frosne blåbær
Blåbær- og druejuice
Soda
Tonic water
2 isbiter
Basilikum eller mynte til pynt

Gul:

Pasjonsfrukt
Tropisk juice uten fruktkjøtt
Soda
2 isbiter
Sitron til pynt

Slik gjør du det:

Ha isbiter og enten frosne blåbær eller innholdet i en pasjonsfrukt i glasset. Fyll opp cirka 1/3 av glasset med juice. Fyll opp med soda i den gule drinken, og fyll nesten til toppen i den blå drinken. Topp den blå drinken med litt tonic water. Pynt med basilikum/mynte og sitron.

DSC09034

//

These drinks… Just wow! They are so easy to make, and at the same time super delicious. They’re not too sweet, so if you prefer sweet drinks you should add some sugar or syrup. These are non alcoholic, but if you want a drink with alcohol i would recommend white rum. Bon appetite!

Blue:

Frozen blueberries
Blueberry- and grape juice
Soda
Tonic water
2 ice cubes
Basil or mint for decoration

Yellow: 

Passion fruit
Tropical juice without pulp
Soda
2 ice cubes
Lemon for decoration

This is how you do it: 

Put the ice cubes and either the frozen blueberries or the content of the passion fruit in a glass. Pour juice till the glass is 1/3 full. Fill the yellow drink with soda. Fill one third soda in the blue drink and fill the glass up with tonic water. Decorate with basil/mint and lemon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.