Copenhagen: Royal Smushi Café

Skjermbilde 2018-01-11 kl. 21.50.02Amagertorv 6, 1160 København 

Er du i København bør du ta turen innom Royal Smushi Café. Den er litt bortgjemt, i en rolig, fin bakgård i ellers travle Strøget – som er handlegaten. Her serverer de luftige pannekaker, typisk danske smørbrød, fristende salater og diverse. Åh, de har også veldig god kaffe! Det er kanskje et av de mest “instavennlige” spisestedene i byen.

//

If you are in Copenhagen you should stop by Royal Smushi Café. It’s kind of hidden, in a calm and nice backyard right by busy Strøget – which is the shopping street. They serve fluffy panecakes, typical danish “smørebrød”, tempting salads and much more. Oh, and they have really nice coffee! This is maybe one of the most Instagram friendly places in town.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.