Quick morning stretch to wake up

DSC09228DSC09230DSC09229DSC09234DSC09235DSC09233

Det å starte dagen med en liten strekk setter i gang blodsirkulasjonen, samt  hjelper det kroppen med å våkne. I tillegg føles det innmari deilig. Her har jeg tatt bilde av en rekke øvelser du kan gjøre – og du trenger ikke en gang flytte deg fra sengen. Dette er en veldig behagelig måte å våkne på.

Når du er ferdig med disse øvelsene kan du gjerne reise deg opp fra sengen, strekke deg til hver side, strekke deg opp mot taket og avsluttet med å prøve å ta hendene i bakken med rette ben. Da er du klar til å ta fatt på dagen!

// 

Starting the day with a stretch will get your blood circulation going, and at the same time help your body to wake up. In addition, it feels so good! Above I have pictures of several stretch poses you can do – and you don’t even have to move from your bed.  This is a very relaxing way to start your day. 

When you’re done with the poses above, you can get up from bed, stretch both sides, stretch your hands up towards the roof and finish with bending forward and try to touch the floor with your hands with straight legs. Then you are ready to get on with the day!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.