5 romantic and different date ideas

Sette opp telt inne 

Legg dyner, puter og pledd inni teltet og ta med noen telys eller kubbelys (gjerne i en lykt). Lag kakao på termos, ha med marshmallows og sett koselig musikk på telefonen. Marshmallowsene kan dere grille på et av lysene. Slapp av, nyt hverandres selskap og snakk sammen.

Legg madrasser, puter, dyner og pledd på verandaen 

Ta med en film på PC’en og en flaske vin til å dele. Kanskje noen jordbær også? Ligg i hverandres armer og nyt den friske luften til langt på natt.

Dra for å se solnedgangen ved havet

Bor du like ved stranden eller bryggen? Ta med en flaske vin eller en termos med te, og nyt solnedgangen i hverandres selskap. Det går fint an å ha med en liten piknik-kurv med småretter eller snacks!

Spis raclette og sjokoladefondue 

Lag en helaften hjemme med hovedrett og forrett! Raclette og sjokoladefondue er mat som tar lang tid å spise, dermed får man god tid til å sitte rundt bordet og dele tanker. Det er vel dessuten få desserter som er mer romantisk enn frukt og digg dyppet i sjokolade?

Gå på fjelltur

Det trenger ikke være en ti-timers fjelltur, men å gå en tur opp til en topp med fin utsikt er hyggelig, sporty og romantisk. Tenn bål på toppen og nyt utsikten med nygrillede pølser, kakao og gode samtaler.

//

Put up a tent inside

Lay duvets, pillows and blankets inside the tent and bring some candles too – preferably in a lantern. Make hot chocolate in a thermos, bring marshmallows and put on some music on your phone. The marshmallows can be grilled over the candles. Relax, enjoy each others company and talk. 

Lay mattresses, pillows, duvets and blankets on the porch

Bring a movie on a laptop and a bottle of wine to share. Maybe some strawberries too? Lay in each others arms and enjoy the fresh air all night long. 

Go to watch the sunset be the sea

Do you live by the beach or a pier? Bring a bottle of wine or a thermos filled with hot tea and watch the sunset together. Maybe you should bring a picnic basket with some simple snacks too?

Eat raclette and chocolate fondue

Make a perfect evening at home with a main corse and dessert! Raclette and chocolate fondue is slow food to eat, so you get time to sit long and share thoughts. Besides, there is few desserts that is more romantic than fruit and other snacks dipped in chocolate!

Go for a hike

It doesn’t need to be a ten hour long mountain climb trip, men to go to place with a nice view is cozy, sporty and romantic. Make a bonfire on the top and enjoy the music with hotdogs, hot cocoa and good conversations. 

Pictures from weheartit.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.