San Diego: The most Instagram friendly places

DSC01753Kyststien på La Jolla // The La Jolla coastal path

Kyststien som går fra La Jolla Beach til La Jolla er fantastisk. Rett nedenfor den eneste bruen på strekningen finner du dette lille paradiset – fyllt med palmer, fin utsikt og en sjarmerende huske. Insta-vennlig så det holder!

The coastal path from La Jolla Beach to La Jolla is amazing. Straight by the only bridge, you’ll find this little paradise – filled with palm trees, a beautiful view and a charming swing. Instagram friendly? I think so!

 

Promenaden og piren på Pacific Beach // The boardwalk and pier

Pacific Beach og Mission Beach går litt hånd-i-hånd, men er kanskje de fineste strendene i San Diego. På Pacific-siden er det en lang pir ut i havet, med små hvite hus helt innerst og en haug fiskere helt ytterst. Her får du mange fine bilder! Promenaden er også fantastisk, med råfine hus langs hele veien, og den hvite stranden og havet på motsatt side.

Pacific Beach and Mission Beach goes a bit hand-in-hand, but they are perhaps the most beautiful beaches in San Diego. On the Pacific-side there is a long pier stretching out in the ocean, with super cute small and white houses at the beginning, and a bunch of fishermen at the end. You can get a lot of nice pictures on this spot! The boardwalk is also fantastic, with super nice houses along the whole way, and the white beach and ocean on the opposite side. 

DSC01290

Ocean Beach

Ocean Beach kan virke litt shabby, men det er noen skikkelig kule steder der – sånn som vanen over her. Rett ved siden av den er det en restaurant i akkurat samme stil. Hvor kult er ikke det?! Ocean Beach har mange kule og annerledes steder hvor det går an å ta bra bilder.

Ocean Beach can at first seem a bit run down, but there are some really cool places there – like the van above. Right beside this van there is a restaurant that looks just the same. How cool?! Ocean Beach has a lot of cool and different places to take good pictures. 

 

Marinaen i Downtown // The marina in Downtown

Marinaen i Downtown får det fineste lyset når det nærmer seg solnedgangen. Som du ser på bildet over til venstre blir himmelen lyserosa, før den går mer og mer over i oransje og gult. Til slutt kan du se en gyllengul sol gå ned bak øyen Coronado Island. Det er et vakkert syn, men det er også et perfekt lys å ta gode bilder i.

The light by the marina when the sun soon are going down is the most beautiful. Like you can see in the picture above to the left, the sky turns pink before it gets more and more orange and yellow. At the end you can see a golden, yellow sun go down behind the island Coronado Island. It’s a beautiful sight, but also a perfekt light to take good pictures. 

DSC01415

Sunset Cliffs

Sunset Cliffs har det i navnet. Her kan du se de vakreste solnedgangene gå ned i havet. Desidert et vakkert syn for øyet, og gull for kameralinsen!

The name says it all. At this spot you can watch the most beautiful sundowns lower in the ocean. Decidedly an amazing sight for the eye, and gold for the camera lens!

 

La Jolla – Bobboi Natural Gelato

Det er ingen ting som er bedre enn å friste alle Instagram-følgerne med verdens beste is. Den finner du på La Jolla, og jeg har skrevet et helt eget innlegg om dette stedet før HER.

Nothing is better than tempting all your Instagram followers with the best ice cream in the world. You’ll find it at La Jolla, and I have dedicated a whole post about this place before HERE.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.