5 Instagram profiles you should follow

// 5 INSTAGRAM PROFILES YOU SHOULD FOLLOW

Skjermbilde 2018-03-20 kl. 16.33.16
@jannid

Janni lever det som er drømmelivet for mange, med reiser rundt i hele verden sammen med forloveden Jon Olsson. Hun deler superfine bilder av reiser, mote, mat og alt det kule hun gjør. Å følge henne kan føre til en god dose misunnelse, men stort sett er det bare inspirerende.

// Janni is living what many would define as a dream life, with all her travels around the world with her fiancé Jon Olsson. She shares beautiful pictures of travel, fashion, food and all the cool stuff she’s doing. Following her can lead to a good amount of envy, but she is so inspiring! 

Skjermbilde 2018-03-20 kl. 16.33.47
@paperplanemag

Kamilla står bak Paper Plane Travels. Hun deler kjempefine og inspirerende bilder fra hele verden. Du får garantert lyst til å reise til et av stedene hun deler bilder fra!

// Kamilla is the girl behind Paper Plane Travels. She shares beautiful and inspiring photos from the whole world. You will guaranteed feel like going to some of the places she shares pictures from.

Skjermbilde 2018-03-20 kl. 16.34.29
@soambitiousmag

Caroline står bak So Ambitious, som straks skal bli et nettmagasin for Skandinaviske kvinner. Hun deler en hel haug av inspirerende og motiverende sitater. Caroline er opptatt av at kvinner skal være på team med hverandre og at tabubelagte temaer skal belyses. Hvis du føler du trenger litt girlpower i hverdagen er dette profilen du bør følge!

// Caroline is the person behind So Ambitious, which is soon becoming an online magazine for Scandinavian women. She shares a bunch of inspirational and motivating quotes. Caroline want women to be in team with each other and that tabooed themes should be illuminated. If you feel like you need some girlpower in your life this is the profile to follow!

Skjermbilde 2018-03-20 kl. 16.35.10
@karolinesmadal

Karoline er en god venninne av meg, og hun er også et av menneskene som inspirerer meg mest. Hun deler bilder av sine reiser, alle hennes kule antrekk, jobbhverdagen sin, samt inspirerende bilder av alt fra mat til bygninger. Her får du masse hotte tips om alt fra restauranter, kaféer og reisemål.

// Karoline is a good friend of mine, and she is also one of the most inspiring women I know. She shares photos of her travels, cool outfits, her work and inspiring picsof everything from food to buildings. From her you will also get lots of hot tips abut everything from restaurants and cafes to travel destinations.

Skjermbilde 2018-03-20 kl. 16.35.50
@polliani

Janki Polliani er en av de kuleste motedamene i Norge etter min mening. Hun deler masse bilder fra sin motehverdag, og hun inspirerer med sin kule stil. I tillegg fremstår hun som ei med bena godt plantet på jorda – og det er deilig å se fra ei motedame.

// Janki Polliani is in my opinion one of the coolest fashion women in Norway. She shares lots of photos from her fashion life, and she inspires with her cool style. In addition, she appears to down to earth – and that is so good to see from a fashion lady. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.