Girlsnigh 101: Everything you need for a perfect night out with the girls

IMG_7591

Det er endelig helg, og hva er vel bedre enn å feire den med gode venninner? Det er ikke så mye som skal til for å få en perfekt kveld med jentene – med fine folk, godt humør, bra musikk og noe godt i glasset er kvelden dømt til å bli bra. Her er noen tips som setter prikken over i’en:

God musikk

Bra musikk er viktig for alle festligheter, men en ekte jentefest fortjener en ekte ‘Girl Power’-spilleliste proppet med gamle slagere. Dere kan for eksempel sjekke ut denne spotifylisten. Syng og dans natten lang!

Gode drinker

Dere kan for eksempel lage noen av disse sangria-variantene eller noen av disse prosecco-drinkene. Ellers er jo drinker som Mojitos eller Daiquiris alltid vinnere. Jeg skal snart dele oppskriften på en superdigg Raspberry Mojito til dere! Kanskje dere skal kjøre på med noen jelly shots også?

Snacks og småretter

Å by på litt mat er alltid lurt, og gjerne da noe som kan stå fremme hele kvelden. Matsuget kommer mer og mer etter alkoholen har flytet til blodet. Hva med litt ost og kjeks? Eller popcorn i søte krus, potetgull og fruktspyd? Tapas er også noe som alltid slår an, og du trenger ikke gjøre det så avansert. Kjøp inn foccacia, aioli, frukt, kjøttboller, tomatsaus, poteter og det som trengs til en salat, så er du good to go!

Rekvisitter

Å ha rekvisitter i form av masker, skilt, briller og lignende er faktisk skikkelig morsomt. Du vil sitte igjen med mange morsomme bilder og minner. Av erfaring slipper folk seg litt raskere løs dersom det er lagt frem morsomme rekvisitter. Definitivt en party-vinner.

Polaroid-kamera

Har dere noen gang prøvd å ha et polaroid-kamera fremme under en fest? Det er helt genialt! Ikke bare er det morsomt å ta bilder gjennom kvelden, men du får skikkelig koselig bilder med god stemning, som du kan henge opp eller se på når du trenger å huske på hvor fantastiske jenter du har i livet ditt. Et tips: Kjøp film på Ebay eller når du er i utlandet, det er mye billigere enn her i Norge!

//

GIRLSNIGHT 101: EVERYTHING YOU NEED TO HAVE A PERFECT NIGHT OUT WITH THE GIRLS 

It’s finally weekend, and what’s better than celebrating with your girlfriends? It doesn’t take much to get a perfect evening with the girls – with nice people, good mood, good music and something delicious in your glasses the night is already awesome. Here are some tips as a icing on the cake: 

Good music

Good music is important to every party, men a real girls night out deserves a real ‘Girl Power’-playlist filled with old classics. Check out this Spotify playlist. Sing and dance all night long!

Delicious drinks 

For example you can make some of these sangria variations or some of these prosecco drinks. Mojitos and Daiquiris are always winners as well. I will soon be sharing the recipe on a awesome Raspberry Mojito! Perhaps you should make some jello shots as well?

Snacks and fingerfood 

To serve some food and snacks is always a good idea, and it’s smart to serve something that can stand on the table the entire evening. The cravings will come sneaking after a few drinks. What about some cheese and crackers? Or popcorn in cute popcorn-holders, chips and fruit? Tapas is also something every one like, and it doesn’t have to be so advanced. Just buy some foccacia, aioli, fruit, meatbaals, tomato saus, potatoes and everything you need to make a salad, and you’re good to go! 

Props

To have props in form of masks, signs, glasses and such on a party is really fun. You will end up having so many fun pictures og memories! Of experience people seem to let loose a bit faster if you have fun props on your party. Definitely a party winner!

Polaroid camera 

Have you ever had a polaroid camera to a party? It’s genius! Not only is it fun to take pictures throughout the night, but you end up having so many cozy photos that you can hang in your room or look at whenever you need to remember how amazing girls you have in your life. A tip: Buy film on Ebay, it is much cheaper!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.