Homemade lip scrub in 1-2-3

DSC09907DSC09917

Denne leppeskrubben er så deilig, og du trenger kun to ingredienser: Kokosolje og sukker. Det eneste du trenger å gjøre er å blande sammen to spiseskjeer sukker med litt kokosolje, slik at det blir en fast blanding. Det skal ikke være for rennende. Smør det på leppene og masser det inn. Deretter skylder du av med vann. Leppene føles silkemyke etterpå! Ha skrubben på et kjølig sted, så kan du bruke den noen dager.

// 

This lip scrub is so nice, and you only need to ingredients: Coconut oil and sugar. The only thing you need to do is mix two tablespoons sugar with some coconut oil. Make sure the mix isn’t too oily. Put the mix on your lips and massage the lips for a short while. Then rinse off with water. Your lips will feel so soft after! Store the scrub in a cold place, so that you can use it for a couple of days. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.