Oslo: Drinks and asian food at Asia

Hvis du skal ut å spise i Oslo er Asia på Aker Brygge verdt å sjekke ut. De serverer masse asiatiske småretter, så mitt tips er å dele all maten. Bao buns, aubergine fries, springrolls og hummer taquito er retter alle bør smake – nam! Drinkene på menyen er heller ikke feil, den beste er Green Machine.

// 

OSLO: DRINKS AND DELICIOUS ASIAN FOOD AT ASIA

If you’re in Oslo and wondering where to eat, Asia on Aker Brygge is a good option. They serve asian snack food, and my tip is to share everything. Bao buns, aubergine fries, springrolls and lobster taquito is something everyone should taste – YUM! The drinks on the meny is really good too. Green Machine is the best one!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.