3 simple hairstyles that saves a bad hair day

‘Half up ponytail’

Denne hårfrisyren er super fin og enkel. Du tar bare håret foran, slik du gjør i starten av en hestehale, og fester det med strikk bak. Du bestemmer selv om du vil ha den løs eller stram – gjør det du foretrekker.

This hairstyle is super nice and super easy. You just take the front hair back and make a little ‘ponytail’ in the back of your head. You can choose if you want it looser or tighter – do whatever you prefer. 

 

‘Spiced up messy bun’

En tilfeldig dott er alltid en vinner, men hvorfor ikke pynte den litt ekstra? Lag dotten som du vanligvis ville gjort, og bind et bånd dobbelt rundt. La tuppene på båndet henge løst og hvile på siden av dotten.

A messy bun is always a winner, but why don’t spice it up a bit? Make the messy bun as you usually do, and tie a ribbon around it. Make the ends of the ribbon hang loose and rest on the side of the bun. 

 

Double french braid

Dette er frisyren som alltid vinner over en dårlig hårdag. Enda et pluss er at håret blir krøllete og fint dagen etter også. Du deler håret i midtskill og to like deler, og fletter fransk flette. Du kan flette både utover og innover, men selv foretrekker jeg utover.

This is the hairstyle that always win over a bad hairday. Another plus is that your hair will be curly and super cool the day after as well. Part your hair in the middle from front till back, and begin to braid a french braid. You can braid them inwards or outwards, but I prefer it outward. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.