6 things to bring on the plane for a more comfortable flight

DSC09991Vannspray // Water Spray
Luften på flyet er bestandig tørr, og da er det faktisk en redning å ha en vannspray med i håndbagasjen. Selv sverger jeg til La Roche-Posay kildevann spray. Du sprayer den i ansiktet fra cirka 20 centimeters avstand og lar det lufttørke – du kan til og med spraye over sminken uten å ødelegge den. Perfekt for en lang flytur!

The air on airplanes are always super dry. A water spray is therefore a saving angel to have in your purse! I love La Roche-Posay Thermal Spring Water Spray. You apply it by spraying it on your face from about 20 centimeters and let it air dry – you can even apply it over your makeup withour ruining it. Perfect for a long flight!

Et stort skjerf // A big scarf
Å ha et stort skjerf på flyet er genialt. Du kan bruke det som pledd eller pute – alt ettersom hva du trenger.

To have a big scarf on the plane is genius. You can use it as a blanket or pillow – whatever you need it for. 

Håndkrem // Hand lotion 
Akkurat som med ansiktet, blir også hendene fort tørre. Det er ikke noe særlig å sitte med tørre hender og sprukken hud, ha derfor alltid en god håndkrem i vesken. Jeg kan anbefale Rituals sine – de er ikke bare gode, men lukter fantastisk også!

Just like with our faces, our hands gets dry too. To avoid dry hands and cracking skin, always carry a good hand lotion in your purse. I recommend the hand lotions from Rituals – not only are they good, but they smell amazing too!

DSC09972

Vann (!!) // Water (!!)
Det er så viktig å drikke masse vann når du reiser. Du må hydrere kroppen fra innsiden, så ha alltid med deg en stor flaske vann på flyet. Dessuten er det bedre for magen å drikke vann enn brus med kullsyre så høyt oppe i luften

It is so important to drink lots of water when you travel. You need to hydrate your body from the inside, so you should always bring a big bottle of water on the plane. Furthermore, it is better for your stomach to have water rather than soda with gas when you are up in the air. 

Intimservietter // Intimate wipes 
Det er viktig å kunne føle seg litt fresh, selv etter lang flyreise. Derfor er det genialt å ha med intimservietter i håndbagasjen, slik at du kan vaske deg kjapt under armer og i underlivet. Det er ikke bare overkroppen som blir klam og svett etter en lang dag!

It’s important to feel a bit fresh, even after a long travel. Therefore, it’s genius to bring intimate wipes in your hand luggage so that you easily can wash quickly under your arms and in the genital area. Not only the upper body gets calmmy and sweaty after a long day!

Desinfeksjonsgel // Antibacterial gel
Offentlige steder er fulle av diverse bakterier, og flytoaletter er ikke akkurat et sted som føles renslig. På en lang reise bruker du ofte hendene til å ta i mat, så det er lurt å ha med seg desinfeksjonsgel for å kunne drepe bakteriene som samler seg på hendene gjennom reisen.

Public places are full of bacterias, and plane toilettes doesn’t exactly seem clean. On a long travel you often use your hands to grab food, so it’s smart to have antibacterial gel with you, to kill some of those bacterias that’s gathering on your hands throughout the journey. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.