Bucket list for høsten

Reklame / Inneholder annonselenker

Høsten er kanskje den fineste og koseligste årstiden, med varme farger, fyr i peisen, strikk og varme drikker. Kveldene blir mørkere og gradene kaldere, noe som betyr mer kos og hygge. Vi har laget en bucket list for årstiden, slik at det blir lettere å huske på å nyte alt det fine høsten har å by på.

Fyll opp leiligheten med noen nye planter
Selv bakken og trærne er prydet med rødt, gult og orange kan det være kjekt å få inn litt freshe farger inne også. Noen grønne planter og fargerike blomster i hjemmet kan gjøre mye for humøret.

Finn en ny podkast
Det kan fort bli litt for mye skjermtid når vi nærmer oss vinterhalvåret. Det er godt og sitte under pleddet med en god serie eller film, men enda bedre er det om øynene får hvile litt mellom slagene. Finn derfor en ny podkast eller to, som kan motivere de gjennom mørkere dager.

Gå til innkjøp av en deilig strikkagenser
Ingen ting er som å pakke seg inn i varme, myke plagg når gradene synker. Denne høsten er både natur og knalle farger trendy. Jordtoner faller alltid i smak, og er som regel enkelt å style med resten av klesskapet.

Tallulah Sweater fra Weekday: HER (annonselenke)
Lizzia Sweater fra Weekday: HER (annonselenke)
Oda Cardigan fra Weekday: HER (annonselenke)
Clementine Turtleneck fra Weekday: HER (annonselenke)

Gå til innkjøp av duftlys
Å tenne et duftlys lager en varm atmosfære på mørke og kalde kvelder og tidlige morgener før solen har stått opp. Det handler om de små lykkene i hverdagen, og lykke kan du finne i et duftlys. Finn en duft som fortryller deg, og fyll opp hjemmet med både det og stearinlys.

Min evige favoritt er duftlysene fra Rituals, de lukter fantastisk og varer lenge. Et litt billigere alternativ, men som også lukter magisk er Happy Gardenia fra M&Sense, du får blant annet kjøpt det på Kid.

Inviter venner på ost, kjeks og vin
Kjøp inn favorittvinen, et par oster og noe kjeks og ha en kosekveld med dine beste venner. Du trenger ikke gjøre det så avansert – en brie, en smøreost, druer, honning og ritskjeks, så er du i boks.

Lag hjemmelaget chai latte
Den kan du lage på flere måter. Du kan lage hjemmelaget chai sirup (oppskrift kommer snart), kjøpe chai sirup eller bruke chai te. Bland med melk, plantebasert eller fra kua. Tilsett honning og en dæsj kanel om du ønsker litt ekstra smak. Få ting varmer like godt som en kopp chai latte<3

Gå tur i skogen minst én gang i uken
Tur i naturen er som terapi, og samtidig får du mulighet til å lukte på den friske høstluften, se de røde løvene falle fra trærne og høre grenene knase under skoen. Det er godt for kropp og sjel, og du vitner en magisk årstid i skogen.

Finn den perfekte leppestiften for høsten
Det er enkelt å kle seg i nøytrale farger når dagene blir kaldere og inspirasjonen kanskje synker på klesfronten. Derfor er et godt tips å freshe opp hele antrekket med en knallfin leppestift. Duse rosa- og burgunderfarger, røde og oransjetoner er høstvinnere.

På bildet fra venstre:
Mary Kay Rich Truffle 6D12, Max Factor Burnt Caramel 745, Mac Matte Yash A36, Makeup Mekka Rosy Kiss
Mac Satin Lipstick Faux fra Kicks: HER (annonselenke)
Ofra Long Lasting Liquid Lipsticks fra Coverbrands: HER (annonselenke)
Max Factor Burnt Caramel 745 fra Coverbrands: HER (annonselenke)
Mac Retro Matte Ruby Woo fra Kicks: HER (annonselenke)

Kjøp et ordentlig fint og komfortabelt undertøysett
Denne årstiden handler som nevnt om kos og hygge, men også om å være komfortabel. Et skikkelig mykt undertøysett i god kvalitet er verdt å bruke noen kroner på, så føler du deg topp fra topp til tå.

Unn deg selv en god ansiktsmaske som tar vare på huden i høstkulden
Det er kaldt ute, varmt inne. Kald og varm, av og på. Det tørker ut huden. Kanskje er du dårligere til å drikke vann i denne perioden også? Unn deg selv en god ansiktsmaske som gir tilbake fukt og glød i huden.

Del dine tanker i kommentarfeltet