Ni ting du bør ha med på flyet for en mer komfortabel reise

Vannspray
Luften på flyet er bestandig tørr, og da er det faktisk en redning å ha en vannspray med i håndbagasjen. Selv sverger jeg til La Roche-Posay kildevann spray. Du sprayer den i ansiktet fra cirka 20 centimeters avstand og lar det lufttørke – du kan til og med spraye over sminken uten å ødelegge den. Perfekt for flyturen!

Ansiktskrem
Skal du derimot på en lengre flytur, vil jeg anbefale å droppe sminken og ha med en ansiktskrem. Slik holder du huden fresh og fuktig gjennom hele turen. Du kan eventuelt ha med litt pudder i vesken om du ønsker å freshe deg opp litt ekstra før landing.

Håndkrem
Akkurat som med ansiktet, blir også hendene fort tørre. Det er ikke noe særlig å sitte med tørre hender og sprukken hud, ha derfor alltid en god håndkrem i vesken. Jeg kan anbefale Rituals sine – de er ikke bare gode, men lukter fantastisk også!

Vann (!!)
Det er så viktig å drikke masse vann når du reiser. Du må hydrere kroppen fra innsiden, så ha alltid med deg en stor vannflaske på flyet. Dessuten er det bedre for magen å drikke vann enn brus med kullsyre så høyt oppe i luften.

Et stort skjerf
Det er genialt å ha med et stort skjerf på flyet. Du kan bruke det som pledd eller pute – alt ettersom hva du trenger.

Gode og varme sokker
Det verste som finnes er å fryse på føttene. Pakk med noen skikkelig deilige ullsokker eller kosesokker som du enkelt kan kle på føttene. Ps! Det er en fordel å ha enkle sko å ta av og på også, til når du skal på toalettet. Jeg ville aldri gått på et flytoalett uten sko, og flere flyvertinner og flyverter sier det samme.

Intimservietter
Det kan ofte bli litt klamt på et fly, særlig når du sitter i flere timer. Derfor er det genialt å ha med intimservietter i håndbagasjen, slik at du kan vaske deg kjapt under armer og i underlivet. Det er ikke bare overkroppen som blir klam og svett etter en lang dag!

Desinfeksjonsgel
Offentlige steder er fulle av diverse bakterier, og flytoaletter er ikke akkurat et sted som føles ekstremt renslig. På en lang reise bruker du ofte hendene til å ta i mat, så det er lurt å ha med seg desinfeksjonsgel for å kunne drepe bakteriene som samler seg på hendene gjennom reisen.

Støydempende headphones
Dette er absolutt ikke et «must», men reisen vil bli noe helt annet i det du bytter til støydempende hodetelefoner. Lange flyturer kan lett gjøre deg ør i hodet på grunn av alt støyet, men det slipper du med støydempende. I tillegg kan du se film med lydnivået langt under halvveis, i stedet for å måtte ha volumet på det høyeste for å høre noe i det hele tatt. Det er rett og slett en liten revolusjon.

En kommentar om “Ni ting du bør ha med på flyet for en mer komfortabel reise

Del dine tanker i kommentarfeltet