Fem ting du kan gjøre i stedet for å se på Netflix

Etter en lang dag er det litt for lett å sette seg foran skjermen med Netflix, og sitte der resten av kvelden. Det er kjempedeilig, og bør absolutt unnes i ny og ned. Men kanskje er det på tide å finne andre alternativer til TV-serien. Jeg har listet opp noen aktiviteter som gjør at du kan slappe av – uten PC-skjermen foran deg.

Male 

Å finne frem den den kreative siden i seg kan være veldig godt. Du trenger ikke være god til å male en gang, det er morsomt uansett. Bare lag masse kruseduller om du vil. Det kjennes uansett litt som terapi, og hjernen får slappet av på en annen måte.

Strikke

Kanskje liker du å strikke? Hvorfor ikke sette på litt musikk og starte på et nytt prosjekt? Det er ingen ting som er bedre enn hjemmestrikkede gensere.

Skrive i dagbok

Har du mange tanker svirrende rundt i hodet kan det være godt å få skrevet dem ned i en dagbok. Det samme gjelder om du er stresset og har mye å gjøre, da hjelper det å sortere tanker og gjøremål svart på hvitt.

Lese

Det er sikkert flere som er som meg: Som elsker å lese, men aldri finner roen til å sette seg ned med en bok – unntatt på ferier? Kanskje det er nå det er på tide å finne den roen, og grave hodet ned i en god bok.

Gjør meditasjon eller stretch-yoga

Meditasjon og enkle yoga-øvelser er avslappende og forfriskende. Du gjør både kroppen og hodet godt. Finn inspirasjon på YouTube, eller bare sett deg på en matte og begynn å strekk kroppen slik det føles godt.

En kommentar om “Fem ting du kan gjøre i stedet for å se på Netflix

Del dine tanker i kommentarfeltet