Digge donuts på My Ugly Baby i Oslo

IMG_2144-2

My Ugly Baby
Youngs gate 9, 0181 Oslo, Norway

IMG_2142-2

Fysen på donuts?
Hvis du er i Oslo er det et sted du bør besøke om du har lyst på noe søtt. My Ugly Baby er en kaffe- og donutbar, hvor du får ordentlig smakfulle søtsaker og god kaffe. Det er nok av smaker å velge mellom. Liker du det enkelt kan du gå for en klassisk glazed donut, eller så kan du prøve noen nye smaker. Hva med pumpkin pie cheesecake, salted caramel popcorn, rasberry pistachio eller lemon curd filled? Ah, vann i munn…

Blir du fysen på donuts vet du hvor du bør gå. Bare husk å komme på tom mage!

IMG_2149-2

Stedet har alle donutsene på utstilling i vinduet, så du kan komme hit for å sikle litt til en annen gang om magen er full også. Eller ta med noen hjem til senere. Disse fargerike bakverkene er også perfekte om du ønsker å bringe en gledelig overraskelse tilbake på kontoret en grå dag!

Del dine tanker i kommentarfeltet