Høsthelg-aktiviteter som oser #hygge

Høsten er en årstid som handler om kos og hygge. Fyr i peisen, varme drikker, varme farger og omringet av sine kjære. Været skifter gjerne mellom blå himmel med krystallklar luft til grått regnvær. Derfor får du her en liste over helgeaktiviteter for all slags vær:

«Piknik» i stua
Fyll gulvet med tepper, dyner og puter, lag popcorn og varm sjokolade og sett på en hyggelig film. Vil du se en skikkelig chick flick kan du for eksempel se Someone Great, Wine Country eller Lykken er et vertshus.

Skogstur eller tur på fjellet
Om været er fint finnes det få ting som er bedre enn å gå en tur ute i frisk høstluft. Enten det er i skogen eller på fjellet. Husk å sjekke om det er kommet snø på fjellet forresten, flere steder er det dekket med snø allerede. Pakk sekken med varm drikke og litt mat, og sett av gårde!

Peis og podkast
Ønsker du en helt rolig dag kan du sette deg foran peisen med en podkast. Selv fant jeg akkurat ut at Vinmonopolet har en egen podkast, noe som er fantastisk om du ønsker å lære mer om vin. Ellers er Lørdagsrådet, Tusvik og Tønne og Radioresepsjonen noen forslag. Ønsker du heller å lese en bok eller i et magasin kan du selvsagt det og! Helst med en kopp te i henda.

Bruk dagen på kjøkkenet
Har du lenge hatt lyst til å teste ut en ny oppskrift? Eller kanskje vil du invitere på middagsbesøk? Bruk dagen til kokkelering på kjøkkenet. Ekstra hyggelig er det om dere er flere og har litt rødt i glasset mens grytene koker.

Bålmiddag
Kanskje har du bålplass i hagen, eller kanskje må du ut i skogen. Uansett smaker få ting bedre enn middag på bålet. Du kan lage noe så enkelt som pølser, eller du kan eksperimentere. Det meste går an å lage på grillen så lenge du er forberedt. Samle vennegjengen og få fyr på bålet!

Selvpleiekveld
Når vinterluften nærmer seg, merkes det godt på huden. Så hva med å samle de nærmeste venninnene for en skikkelig selvpleiekveld? Med ansiktsmasker, hudpleieprodukter, neglelakk, vin eller te og deilig, avslappende musikk?

Del dine tanker i kommentarfeltet