Seks grunner til hvorfor du bør besøke San Diego

Atmosfæren
Atmosfæren i San Diego er ganske unik. Den er veldig avslappet og “cool”, og menneskene der ser ut til å sette så pris på de små tingene i livet. Jeg synes det var forfriskende å være der. 

La Jolla
Avslappet attitude, vakkert landskap og en hel haug med sjøløver er noe av det La Jolla byr på. Ikke for å nevne at de har kanskje den beste gelatoen du kan spise på Bobbei Natural Gelato. Jeg har skrevet om stedet tidligere, du kan lese om det her. Dette er et sted hvor skuldrene senkes, du kan spise på kule steder og bare nyte livet. 

Sunset Cliffs
California kalles ikke “The Golden State” for ingen ting. Staten er kjent for sine spektakulære solnedganger, og du får den perfekte utsikten til å se det fra Sunset Cliffs. Se surferne ri de store bølgene i havet mens himmelen gradvis blir rosa, rød og lilla, før solen går ned i horisonten. 

Kyststiene
Det er mange fine kyststier i San Diego. To av mine favoritter er stien fra La Jolla Beach til La Jolla, og stien mellom Ocean Beach og Sunset Cliffs.

Marinaen
Spesielt rett før solen går ned. Fargene fra solnedgangen reflekteres i de metalliske bygningene og du får en fantastisk utsikt uansett hvilken vei du snur hodet. 

Strendene
Se for deg sand så langt øyet kan se, surfere og kitere i vannet, folk som ruller bortover på rulleskøyter på promonaden og koselige strandkaféer med happy hour og ekte mexikansk mat. Det beskriver mer eller mindre strendene i San Diego. Åh, og pirene såklart. Du kan gå helt ut for litt frisk sjøluft og utsikt over stranden.

Jeg legger til en syvende grunn, bare for å gi deg et vennlig tips!
Du er nødt til å besøke gamlebyen for skikkelig ekte, eutentisk mexikansk mat på Casa de Reyes. Og, hvis du er i San Diego: Det er kun en kort togtur ned til Mexico om du vil krysse av enda et land på bucket-listen!

Del dine tanker i kommentarfeltet