Laksesalat med grønnkål og guacamole

Du blir kanskje skremt av ordene «grønnkål» og «laks»? Det har du ingen grunn til. Selv om denne salaten inneholder en haug av sunne ingredienser er den en skikkelig god smaksbombe! Her gjelder det å bruke gode krydre og perfekt steketid for laksen! Oppskriften får du her:

Du trenger:
Laks uten skinn
Avokado
Grønnkål
Agurk
Granateple
Lime
Guacamolekrydder
Sitronpepper
Salt og pepper

Slik gjør du:
Kutt laksen i like store terninger, legg i en ildfast form med bakepapir og krydre godt med sitronpepper, salt og pepper. Stek i ovnen på 200 grader til den akkurat er ferdig. Følg godt med, tørr laks er ikke noe særlig. Lag guacamole av avokado, guacamolekrydder (eventuelt hjemmelaget krydder om du foretrekker det) og lime. Lag den uten klumper. Ha grønnkål i en bolle og masser inn guacamolen. Vær raus med guacamolen, og tilsett mer lime og krydder om det er nødvendig. Smak deg til. Kutt opp agurk og ta ut granateplekjernene. Legg grønnkålen på en tallerken og topp med agurk og granateple. Legg laksen oppå der igjen, og topp det hele med guacamolen som er igjen. Dryss over ekstra limesaft om du vil.

Bon appétit!

Del dine tanker i kommentarfeltet