4 filmer som får deg til å føle deg bra i høstmørket

Det er noe med det å dykke inn i en annen verden når dagene er litt tunge, og hva er vel bedre enn å dykke inn i filmverden? Her er litt ulike typer filmer, som alle vil få deg til å føle deg vel – enten det er av humor, romantikk eller vennskap. Ta med dynen i sofaen, lag deg en kopp te og snurr film!

Someone Great
Et uventet brudd med kjæresten knuser musikkjournalisten Jenny, og hun forbereder seg på en ny start med sine beste venner. Dette er en fin film om vennskap, samtidig som man får et innblikk i følelsene og tankene rundt et brudd. Vi får bli med de tre venninnene på eventyr New York rundt.

Denne filmen vil få deg til å le og gjøre deg varm i hjertet av gode vennskap. Du finner den på Netflix.

Murder Mystery
Hvis jeg vil se en film jeg vet er enkel og stort sett morsom, setter jeg på noe med Jennifer Aniston eller Adam Sandler. Eller med dem begge, slik som i denne filmen. Adam Sandler spiller politimann og får endelig reist på en etterlengtet ferie til Europa med kona. Det som skulle være en rolig og romantisk ferietur snus helt på hodet når ekteparet blir involvert i et drap på en yatch og må bruke ferien på å løse mysteriet.

Denne filmen vil få deg til å le. Du finner den på Netflix.

Falling Inn Love (Lykken er et vertshus)
Denne filmen er en eneste stor klisjé, men noen ganger er det akkurat det man vil se. Det handler om Gabriela, som mister jobben i San Francisco. Hun deltar i en konkurranse om å vinne et vertshus i New Zealand og før hun vet ord av det er hun på andre siden av kloden. Vertshuset må pusses opp og hun får hjelp av byens kjekke entreprenør.

Denne filmen vil få deg til å trekke på smilebåndet. Du finner den på Netflix.

I Feel Pretty
Amy Schumer spiller Renee i denne filmen – en jente som sliter med å ikke føle seg bra nok. Etter et fall hvor hun slår hodet, våkner hun opp med et helt annet syn på seg selv, hvor hun tror hun er den vakreste og dyktigste kvinnen i verden. Den nye selvtilliten gir henne mulighet til å leve uredd, men hva skjer når hun forstår at hun er akkurat den hun alltid har vært?

Denne filmen viser et sterkt budskap om hvordan alle er bra nok som vi er, men vil likevel få deg til å le og smile. Du finner den på Viaplay.

2 kommentarer om “4 filmer som får deg til å føle deg bra i høstmørket

Del dine tanker i kommentarfeltet