Oslos fineste bar: Andre til høyre

Adresse: Youngs gate 9

I dag finner du utrolig mange gode steder du kan dra ut i Oslo for god drikke, være seg øl, vin eller drinker, men den aller fineste ligger med utsikt til Youngstorget.

I andre etasje, over Håndslag, på hjørnet av Youngstorget ligger Andre til høyre, som drives av Anne Maurseth. Dette er som å komme på hjemmefest i en av Oslos lekreste leiligheter.

Andre til høyre er innredet som en luksuriøs leilighet med møbler og lamper fra blant annet Fogia, Gubi, Menu og Flos. «Leiligheten» har tre rom med ulike uttrykk, og utsikten over Youngstorget er topp gjennom de brede vinduene som strekker seg fra gulv til tak. På kjøkkenet kan du henge ved kjøkkenbenken eller rundt det store langbordet. I stua kan du slappe av i de deilige designstolene og det siste rommet er den deiligste cocktailbaren. Andre til høyre fokuserer på cocktails og gode viner, men du får også øl om du absolutt må.

Det er ikke flust av sitteplasser hos Andre til høyre, men når du er på hjemmefest er det jo begrenset hvor mange som får sitte, du samles jo heller ved kjøkkenbenken. Er du heldig, eller tidlig ut, får du plass i en sofa eller en deilig lenestol i stueavdelingen.

Min favorittplass er i hjørnet langs bardisken i cokctailbaren. Det er den perfekte plassen for å alltid få service når du vil, samtidig som det gir gode muligheter for å observere alle menneskene som er der.

Del dine tanker i kommentarfeltet