Gjør dette på søndag for en god start på den kommende uken

Søndag bør holdes hellig for alle som har mye på agendaen. Vi trenger alle minst én dag i uken hvor vi kan fokusere på oss selv og lade batteriene. Her er noen ikke-så-banebrytende tips for at du skal få en god start på den kommende uken.

Slapp av
Søndag er dagen for avslapning. Sov så lenge du vil og start dagen i sengen med kaffe og film. Ikke lag for mange planer, sørg for at du kan komme gjennom hele dagen med et rolig tempo.

Fyll opp
I tillegg til å slappe av bør du fylle opp energilageret. Gjør litt yoga, dra ut på løpetur eller gjør hva enn som gir deg energi. Ikke bare bør du fylle på lagrene i kroppen, men også med inspirasjon og motivasjon. Bruk litt tid til å søke etter dette på steder som inspirerer deg, enten det er på nett eller et virkelig sted.

Lag en plan og skriv det ned
Finn ut hva du trenger å få unnagjort gjennom uken, og skriv det ned. Fyll inn i kalenderen, skriv en to do-liste og handleliste hvis det er nødvendig. Få en oversikt over alt som skjer den kommende uken. Du vil føle deg mer forberedt for den nye uken.

Gjør noe som gjør deg glad
Spis litt kake, gå på kafé med venner, gå tur i skogen eller se favorittserien. Gjør noe som gjør at du føler deg glad og lykkelig. Det vil gi en fin avslutning på uken som har vært.

Legg deg tidlig
Få ting er verre enn å starte en ny uke utslitt og trøtt. Sørg for at du får en god natts søvn. Prøv å lese en bok eller høre på podkast før du skal sove i stedet for å kikke på en skjerm.

Del dine tanker i kommentarfeltet