Gi til Fretex og bidra til sosialt arbeid

Bilde fra Fretex-butikken i Universitetsgata, som viser utvalgte klær fra Celine Aagård og Silje Pedersen.

Det å handle brukt og vintage er blitt populært den siste tiden. Mange forbrukere er blitt mer bevisste rundt kjøp-og-kast-kulturen, og ønsker å legge fra seg mindre fottrykk på kloden, noe som er helt fantastisk. Med Fretex sitt nye prosjekt kan du bidra til både miljø og sosialt arbeid.

Fretex er en bruktbutikk jeg vil tro de aller fleste kjenner til. Her kan du finne skjulte skatter til garderoben, interiør og mer. Det kanskje ikke alle vet, er at Fretex samarbeider med Frelsesarmeen og bidrar til å støtte Frelsesarmeens sosiale arbeid. Dette arbeidet inkluderer blant annet arbeidstrening, helsehjelp og rehablitering. Du kan lese mer om det her.

Fretex opplever stor etterspørsel etter kvalitetesvarer, og med lanseringen av kommisjonssalg hos Fretex Universitetsgata og Fretex Kirkeveien håper de å kunne utvide sortementet og samtidig bidra mer til sosialt arbeid. Ved kommisjonssalg deler giver og butikk på omsetningen 50/50. Det betyr at du kan komme med dine skatter til Fretex, og tjene penger på det – 50% av salgssummen, samtidig som du bidrar til et bedre miljø og støtter Frelsesarmeens sosiale arbeid.

– Fretex har ønske om å kunne tilby kommisjonssalg og nå åpner vi opp for dette i to butikker i første omgang. Vi håper og tror at enda flere skatter finner veien til Fretex med dette konseptet. Vi har stor etterspørsel etter brukte kvalitetsvarer i våre butikker, så dette kan være en måte å få større utvalg av slike produkter i butikkene våre. Vi håper at de som har en skatt hjemme ønsker å selge denne gjennom våre butikker for å støtte Frelsesarmeens sosiale arbeid for de i samfunnet som trenger det mest, samtidig som de kan tjene litt penger selv, sier Hilde Kjønstad, innkjøpsleder i Fretex.

Så om du har noen kvalitetsskatter hjemme, som du ønsker å tjene en slant på og samtidig bidra til å hjelpe noen som trenger det, så kan du for eksempel levere det til Fretex Universitetsgata eller Kirkeveien. Begge disse butikkene ligger i Oslo.

Foto: This is PR

Del dine tanker i kommentarfeltet