Skjønnhetstips for å føle seg fresh på lange reiser

Det er ikke noe tvil om at en gjerne føler seg litt ufresh på lange reiser. Ansiktet blir blekere og mister glød, håret faller sammen og blir fortere fett, huden blir tørr, man blir klam over hele kroppen.. Og sånn fortsetter det. Etter mange år med en del reising har jeg endelig funnet triksene som gjør at jeg føler meg fresh, selv etter en reise på over et døgn. Her er mine tips:

Selvbruning
Selv bruker jeg kun selvbruning i ansiktet, men du kan også bruke det på resten av kroppen om du vil. Jeg synes bare det gir en ekstra glød i ansiktet, som gjør at jeg føler meg komfortabel uten sminke – selv etter 25 timer i fly.

Farge vippene
Å farge vippene er også et lurt triks for å føle seg fresh uten sminke på lange reiser. Så slipper du også å bli svart under øynene av maskaraen.

Rette håret
Håret mitt er veldig krusete, så jeg føler meg alltid finere når jeg retter det. For deg med allerede rett hår er det kanskje bedre å krølle det, om det får deg til å føle deg fresh!

Lakke neglene
Å lakke neglene er som prikken over i’en synes jeg. Det er bare en liten detalje, men den gjør at jeg føler meg enda bedre. Hemmeligheten ligger jo ofte i detaljer, spør du meg.

Klær: Komfortabelt og stilig
Det verste jeg vet, er å sitte i mange timer med klær som er ubehagelige. Derfor velger jeg alltid komfort over stil på lengre reiser. Heldigvis er det ikke sånn at den ene er nødt til å gå på bekostning av den andre, så derfor kan du velge komfortable klær som også ser kule ut. Igjen handler det ofte om detaljer. Du kan for eksempel gå for en helsvart joggedress, med kule sko, ringer og jakke – som er min go to.

På flyet/toget:
Når du først er på vei har jeg også noen tips. I tillegg til å huske disse tingene for en komfortabel reise, er et godt tips å alltid ha ansiktskrem, håndkrem, og sheet mask med deg. Dette kan du bruke underveis på reisen, når du føler huden blir litt stram eller rett og slett bare vil unne deg litt me-time. Intimservietter kan også være en god redning for å friske opp klamme steder som underlivet og under armene underveis. I tillegg er det viktig å drikke rikelig med vann.

Har du noen gode skjønnhetstips til lange reiser? Del med oss!

Del dine tanker i kommentarfeltet