Pimp opp vannet: Isbiter med det lille ekstra

I Norge er vi så heldige å ha ordentlig deilig vann i springen, men av og til er det hyggelig å gjøre det lille ekstra ut av det – spesielt om du skal ha gjester. Da finnes det noen veldig enkle og supre måter å pimpe opp vannet litt på. Blant annet som vist her. Det eneste du trenger er et isbitbrett, vann og bær/frukt/urter – alt ettersom hva du ønsker. Disse er laget med tanke på at julesesongen er rett rundt hjørnet, og er derfor pyntet med røde bringebær, mørke bjørnebær og grønne urter som mynte og sitronmelisse. Vannet får noe smak av bærene etterhvert og kan fort bli farget, men hvem har vel noe i mot litt rosa vann med mild bærsmak? Mmm.

Slik gjør du:
Legg ønsket frukt/bær/urte i hver isbitform
Fyll med vann

Så lar du det fryse helt og har det i vannglasset/karaffelen rett før gjestene setter seg til bords. Simple as that!

Del dine tanker i kommentarfeltet