Butikker i Oslo med maks julestemning

Er du på jakt etter julestemningen? Da har jeg løsningen for deg! I Oslo er det blitt full jul, med julemarked og julegater. Men også butikkene har innredet vakkert til jul. Disse butikkene bør du ta turen innom om du ønsker å makse julestemningen. Bare husk å kjøpe med en chai latte eller julelatte før du tusler rundt, så blir det litt ekstra koselig!

Illums Bolighus

Adresse: Stortorvet 9, 0155 Oslo, Norge

Illums Bolighus på Glasmagasinet oser av juleglede. Her finner du den fineste julepynten, med gull, sølv og glitter. Hele butikken er gjennomført, og det er vanskelig å gå innom uten å plukke med seg en skatt eller to hjem. Selv falt jeg pladask for denne fine snøkulen:

Julehuset

Adresse: Fridtjof Nansens plass 6, 0160 Oslo, Norge

Visste dere at det er en julebutikk i Oslo som er åpen hele året? Den ligger rett ved Rådhuset og bugner over av all julepynt du kan tenke deg. Alt fra juletrepynt og snøkuler til nisser og juleservise. Denne butikker ER jul:

Steen og Strøm Department Store

Adresse: Nedre Slottsgate 8, 0157 Oslo, Norge

Det er noe spesielt julete ved Department Stores generelt, synes jeg. Kanksje fordi det minner meg om juletider i London og New York. Til og med lukten minner meg om jul, og det er så vakkert pyntet også – med juletrær, nøtteknekkere og julepynt på alle gelendere:

Bislett blomster

Adresse: Thereses gate 33, 0354 Oslo, Norge

Dette er min favoritt-blomsterbutikk, og nå er den full av julestemning i tillegg! Vakre julekuler henger foran vinduet og du får kjøpt deilige brente mandler. Så kan du jo kjøpe med en vakker julebukett i samme slengen<3

En kommentar om “Butikker i Oslo med maks julestemning

Del dine tanker i kommentarfeltet