Skjønnhetstips: Få tilbake gløden i huden

NUXE multi-purpose dry oil

Vinterhuden er ikke akkurat alle tiders. Jeg vet ikke med deg, men hos meg blir den tørr, blek og mister all glød. Kanskje er du blant dem som får sår og irritert hud fordi den blir så tørr også – da kan vi legge til ubehagelig på listen og.

Heldigvis for deg og meg, så finnes det produkter som kan gi tilbake gløden og fuktigheten i huden. Blant dem er min nye favoritt, nemlig tørroljen fra Nuxe. Det var ved en tilfeldighet jeg begynte å bruke den. Jeg fant en liten prøve blant skjønnhetsproduktene mine og følte med en gang at den ga meg mer glød. I tillegg lukter den helt fantastisk. Du smører et tynt lag med oljen i ansiktet, eller hvor enn på kroppen du ellers måtte behøve, før du legger deg. Etter noen få dager vil du merke at gløden er tilbake.

Av og til velger jeg også å bruke bittelitt under sminken, for at den skal gløde litt ekstra også. Et vennlig tips som har funket godt for meg!

Del dine tanker i kommentarfeltet