French toast: Arme riddere med frukt og bær

DSC09058

Dette er litt av en luksus frokost – eller lunsj. Samtidig er det ekstremt enkelt å lage, og fort går det også. Denne retten er dessuten perfekt dersom du har noen brødskiver liggende, som begynner å bli tørre. Du kan toppe arme riddere med hva enn du måtte like, men det er deilig med litt fersk frukt og bær mot det søte brødet. Lønnesirupen kan byttes ut til honning eller annen søtning, eventuelt droppes om du foretrekker uten.

Du trenger:
2 egg
2 brødskiver
Litt melk
Kanel
Frukt og bær (jeg brukte banan, bringebær, blåbær og pasjonsfrukt)
Lønnesirup

Slik gjør du det:

Visp sammen egg, melk og kanel, og dynk én og én skive i blandingen. La gjerne skivene trekke noen sekunder. Stek de i en stekepanne med smør på middels varme, til de er gylne. Skjær opp frukt og bær. Legg toastene på en tallerken når de er ferdige og ha over det du måtte like. Topp det hele med litt lønnesirup.

Bon appétit!

Del dine tanker i kommentarfeltet