Disse kan du servere gjestene i festsesongen

Festsesongen er godt i gang, og her er tipset for deg som vil gjøre det lille ekstra ut av velkomsdrinken. Det er ikke mye som skal til, kun litt sukkerspinn. Det får du kjøpt på godisbutikker, som for eksempel Yummy Heaven, som finnes flere steder i Oslo. Vil tro andre byer har lignende butikker.

Slik gjør du det:
Fyll glasset med musserende vin og legg en bit med sukkerspinn på toppen. Jeg valgte å bruke både musserende rosévin og hvitvin, og toppet med sukkerspinn i hvitt og rosa. Den rosa ble riktignok ikke så rosa som jeg skulle ønske.

Når drinken er servert, kan gjestene spise sukkerspinnet, eller de kan legge det ned i vinen – det gjør ikke noe særlig forskjell på smaken. En enkel, men fin detalje som gjør det lille ekstra for starten av kvelden. God fest!

Del dine tanker i kommentarfeltet