Julekalender 2019, LUKE 3: Urban Twenties x Bjørklund

Annonse: Gaven er sponset av Bjørklund

Endelig er det desember og adventstid, og i den anledning kan du melde deg på Urban Twenties sin julekalender. Hver søndag i advent vil vi ha en julekalenderkonkurranse på Instagram, hvor du får mulighet til å vinne superflotte premier. Gå inn på @URBANTWENTIESMAG på Instagram, så finner du konkurransen der.

Premie luke 3, søndag 15. desember

Bak luke nummer 3, for tredje søndag i advent, har du mulighet til å vinne det fineste gullsmykket fra Bjørklund til en verdi på 1298 kroner. Smykket er i ekte gull og er utformet som et kompass.

Bjørklund er en klokke- og smykkekjede, med butikker spredt utover Norge. Deres filosofi har alltid vært at de skal være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Dyrt eller billig – hos Bjørklund skal du finne noe som gleder både deg selv og noen du er glad i.

Smykkene i Bjørklund sine butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere over hele verden. Derfor er vi alene om store deler av smykkene du finner i våre butikker. Du kan lese mer om Bjørklund her.

Bli med på konkurransen på @urbantwentiesmag på Instagram

Del dine tanker i kommentarfeltet