Gloss og glød: Naturlig sminke til jul og nyttår

På vinterhalvåret er jeg stor fan av sminke som gir glød. I år har jeg likevel fått noen nye sminkefavoritter, som jeg tenkte å dele med dere. Her kan dere ta til dere det tipset eller de tipsene dere liker, eller kopiere hele looken. Dette er en look som gir masse glød og gloss, men fortsatt ser naturlig ut! Leppene tar oppmerksomheten, men der er det bare å bruke en farge som passer for deg. Denne looken er perfekt nå til festlige lag.

Tips nummer 1: Beatyblender
Jeg har blitt storfan av beautyblender, da jeg synes det gir et mye bedre resultat på tørr vinterhud. For det første legger det foundation jevnt selv på nylig påført ansiktskrem, så man føler at huden holder seg mer fuktig. I tillegg synes jeg det gir et mer glødende resultat enn om man bruker kost eller fingrene.

Tips nummer 2: Riktig foundation
For å få et glødende resultat velger jeg en foundation som ikke er så matt. Om jeg synes det blir for glossy roer jeg det heller ned med pudder i etterkant.

Tips nummer 3: La leppestiften være stjernen
Noe jeg virkelig har fått øynene opp for i det siste er å bruke leppestiften til mer enn bare leppene – nemlig også både kinn og øyelokk. Påfør litt leppestift på kinnene og trykk det jevnt ut med fingrene eller en beautyblender. Du kan velge en dus rosa farge, slik jeg gjorde til denne looken, eller du kan gå for en rødere variant. I tillegg kan du bruke leppestift som øyeskygge. Det gir et nydelig resultat!

Tips nummer 4: La leppene skinne!
Ikke bare skal leppestiften være stjernen, den skal også få skinne der den hører hjemme. Bruk en vanlig leppestift som grunnlag og påfør et lag med glossy lipgloss eller glitrende leppestift over.

Tips nummer 5: Highlight it
Påfør highlighter på kinnbena, under øyebrynene, over leppen og på nesen. Dersom du ikke har highlighter kan du bruke en lys øyeskygge med shimmer. Her vil jeg forresten anbefale å bruke kost. Selv brukte jeg fingeren til denne looken, men synes resultatet blir jevnere med kost. Jeg foretrekker også å bruke tørr highlighter, men det finnes også flytende. Det er smak og behag.

Del dine tanker i kommentarfeltet