Start juleferien med avslappende yoga

Ofte er ting litt ekstra hektisk på jobb rett før jul, så hvorfor ikke bruke første feriedag til å sette modus og ha en halvtime med ordentlig avslapning? Adriene, som står bak denne yogavideoen og en haug andre, er faktisk ofte en hverdagsredder. Hennes nesten 6 millioner følgere på YouTube sier sitt. På siden hennes finner du yoga mot stress, ryggsmerter, PMS, angst, for avslapning, selvtillit og masse mer. Videoene er for hvem som helst – du kan være nybegynner eller godt vant med yoga, Adriene gir gjerne alternativer til øvelsene slik at alle kan være på sitt nivå. I tillegg er hun så god og nydelig, og hun setter ting i perspektiv. Et lite førjulstips som forhåpentligvis kan sette den rette indre stemningen for jula<3

Del dine tanker i kommentarfeltet