Tre tanker du kan ta med deg inn i det nye året

Hvert år rundt nyttårsaften setter vi oss en rekke forsetter som vi skal følge i året som kommer, men som vi stort sett ikke klarer å holde lenger enn noen uker. Så, i stedet for å sette masse nyttårsforsetter du ikke klarer å holde, kan du ta en titt på livet ditt og finne ut hvilke mål du kan sette seg som faktisk gjør deg litt gladere, får deg til å føle deg litt mer suksessfull og får deg til å leve livet enda litt mer til det fulle. Her er noen tanker du kan ta med deg inn i det nye året:

Hva mangler du?
Føler du at det er noe som mangler i livet ditt? Kanskje en relasjon – enten romantisk eller vennskapelig, eller kanskje du savner å ha en mentor? Kanskje savner du eventyr og opplevelser, eller noe ved din karriere? Finn ut hva det er og lag plass til det som mangler i livet ditt.

Hva vil du oppnå?
Har du et mål for karrierer din, noen karakterønsker på skolen? Tenk deg om og se om det er noe du ønsker å oppnå i det kommende året. Så lager du en detaljert plan for hvordan du skal oppnå det.

Hva vil gjøre deg glad?
Er det noe du tror vil gjøre deg gladere? Kanskje hvis du tar litt bedre vare på deg selv? Eller hvis du er litt mer sosial? Reiser mer? Nyter mer? Trener mer? Lag rom for det som gjør deg glad i hverdagen, både små og store ting, og sørg for å gjøre det. Inkluder vennene dine og familien din i det du øsnker å gjøre mer av, kanskje de vil de samme tingene. Det er alltid enklere å lage nye vaner om du gjør det sammen med noen.

En kommentar om “Tre tanker du kan ta med deg inn i det nye året

  1. Hei, veldig bra skrevet:) Jeg har selv valgt å droppe nyttårsforsetter i år da jeg aldri klarer å følge dem, velger heller å sette meg noen mål som jeg skal prøve å følge.

Del dine tanker i kommentarfeltet