Alt du trenger for en #HYGGEkveld

Reklame – inneholder annonselenker for Lindex, Kremmerhuset, PureYou og Lagerhaus

Rutete pysjsett DuftlysAnsiktsmaske Tekopp Rosa fløyelstøfler

Selv om alle internasjonale medier krediterer «hygge» som et dansk ord, er det ikke akkurat fremmed for oss nordmenn. «Hygge» og «kos» er ord vi ofte bruker, og mange av oss er svært glad i stunder som kan beskrives med akkurat disse ordene. På mørke kvelder er det enkelt å gjøre det koselig rundt seg, enten det er alene eller med venner. Dersom du ønsker en hel kveld, som oser #hygge, bør du lese videre.

Her er det bare å puste godt inn og magen, senke skuldrene, ta på noe behagelig, legge ansiktsmasken, tenne lys, koke seg litt te og sette på favorittfilmen. Klar-ferdig-hygge!

Del dine tanker i kommentarfeltet