Nudler med scampi og mango

Dette er en skikkelig «go to»-rett, som tar fem minutter å lage og samtidig smaker nydelig. Du kan selv velge hvilke type nudler du vil ha, samme med grønnsaker. I retter som dette handler det litt om å plukke det du allerede har i skapene og lage noe skikkelig godt ut av det. Det trenger så absolutt ikke være vanskelig!

DSC00800-2

Du trenger: 
Scampi
Glassnudler
Mango
Aspargesbønner
Østerssaus
Sweet chili saus
Sesamfrø

Slik gjør du det:
Lag nudlene som anvist på pakken. Mens de koker steker du scampi og aspargesbønner kjapt på høy varme til de er ferdige. Ta pannen av stekeplaten og tilsett woksausen. Ikke bruk for mye, det skal kun tilsette noe smak. Kutt mango i skiver. Legg nudlene i en skål, med scampi og aspargesbønner over. Pynt med fersk mango og sesamfrø, og hell gjerne over sweet chili saus.

Bon appétit!

Del dine tanker i kommentarfeltet