Så enkelt kan du bli en kunstviter

Har du vært på museum eller sett en utstilling og tenkt «hva er dette for noe egentlig»? Det er du ikke alene om.

Om du synes kunst er interessant, men ikke orker å lese tung litteratur og studere gamle, og til tider kjedelige, malerier, har jeg redningen.

Silje M. Engja Sigurdsen startet opp Kunzt. En YouTube-kanal og Instagram-profil om kunst. Her kan du lære om tidsepoker i kunsthistorien, ulike former av kunst, selve håndverket og mye, mye mer. Alt innhold er spennende, kort og presist, slik at du lett kan fordøye det og selv velge hva du vil lese og lære mer om.

Følg Kunzt på Instagram og YouTube for å lære mer. Du kan også kjøpe bøkene Sigurdsen har gitt ut. «Fem ting du bør vite om kunst» og «Fem ting som forandret kunsthistorien for alltid». Disse er kjempefine, små bøker med kort og presist innhold med mye utbytte. Og ved å kjøpe en – eller begge – støtter du også arbeidet som blir gjort for å formulere kunst på en enkel og ryddig måte. Les deg opp og imponer daten, fasciner kollegaene dine og bidra i en kunstdiskusjon som en ekte kunstviter.

Del dine tanker i kommentarfeltet