Old Tom’s Ginbar: Her kan du utforske gin i Durham

Old Tom’s Gin Bar

33 Riverwalk, Durham DH1 4SL, Storbritannia

Old Tom’s er en av Durhams ginbarer. Baren finner du i en bygning fra 15-1600-tallet, og den er dekorert med ulike gjenstander – alt fra utstoppede dyr til hodeplagg fra amerikansk urfolk. Det er noe for alt og noe for ingen, likevel er stedet varmt og hyggelig.

Baren er laget i en åpen løsning, som vil si at du kan gå inn i baren for å titte på alle de hundrevis av flaskene med gin som står på rad og rekke. Dette er baren du bør gå til om du ønsker å utforske ginverden. Eller rett og slett om du ikke er så glad i gin, men ønsker å bli det.

Her finner du nemlig mer gin enn du kan tenke deg. Faktisk består utvalget av over 300 ulike gin. Du kan kikke på flaskene etter hva som frister, eller bla deg gjennom nesten 20 sider i menyen. Gå for en du synes høres interessant ut, så vil bartenderen parre den med riktig tonic. Dersom du har noen spesielle ønsker kan du også komme med disse. Alle drinkene kommer med garnityr – alt fra klassisk lime, til bringebær, tørket eple, pepper og hibiskus.

I tillegg til gin har baren et utvalg av vin, vodka, rom, whiskey og tequila.

Om du blir sulten kan du bestille ostebrett eller kjøttbrett, som blir servert med oliven, chutney, brød, frukt og nøtter. De serverer også varm drikke.

Del dine tanker i kommentarfeltet