Bucket-liste for våren

Alle foto: Marie Lyster Hoff

Velkommen skal du være mars og første vårmåned. Dagene blir lysere, temperaturen varmere og smilene større. Våren er rett rundt svingen, og vi er klare til å gjøre det meste ut av den. Denne våren skal nytes, så her kommer en liste over alt du kan gjøre:

Nyt den første utepilsen

Det er bare å plassere seg i solveggen med en iskald pils eller et godt glass vin. Ingen ting er så godt som årets første utepils.

Nyte påsken som et barn

Jeg skjønner at vi har jobb eller skole, men hvor ble det av trege morgener med påskeegg og film? Gjerne etterfulgt av en deilig brunch med hele familien eller vennegjengen. Deretter er det tid for aktiviteter ute – enten det er ski, gåtur, bading eller å lage snømenn. Avslutt med noe godt i glasset i påskesolen.

Opplev kirsebærtrærnes blomstring

Det aller fineste med våren er når de hvite og rosa blomstene springer ut av kirsebærtrærne. Du finner det i flere norske byer, eller du kan besøke storbyer som New York, Tokyo, Gøteborg eller Paris hvor det virkelig blomstrer!

Start grillsesongen

I år skal det kastes mye godt på grillen! Vi snakker vegetarpølser, grønnsaksspyd, fisk i folie, banan- og sjokoladedessert og alt godt du kan tenke deg. Grill fra hagen, balkongen, parken eller stranden.

Tur i fjell, skog og mark

Denne våren er det på tide å bruke mye tid i naturen. Ta på deg turklærne og gå i fjell, skog og mark. Ta gjerne med litt deilig turmat, termos med kaffe/te og noen venner, så kan du bli hele dagen.

Gå på loppemarked

Hva er vel bedre enn å tusle rundt i vårsola med kaffe i én hånd og vintage i den andre?

Ta årets første bad

Om det fortsatt er litt kaldt ute, kan du alltids hoppe i vannet etterfulgt av deilig oppvarming i badstue. Dette tilbudet finner du flere steder i Oslo, for eksempel Salt og Kok.

Nyte fridagene mai bringer med seg

Festmåneden mai skal nytes på beste vis med bruncher, fester, pikniker og venner. La oss krysse fingrene for at solen og varmen følger mai med!

Del dine tanker i kommentarfeltet