Serieanbefalinger: 16 serier du bør se om du ikke allerede har sett dem

The Black List (Netflix og Viaplay)
Det er Elizabeth Keens første dag i FBI og hun blir hentet med helikopter og biler på vei til kontoret. Der venter de nye kollegaene hennes sammen med FBIs mest ettersøkte mann, Raymond Reddington. Han har overgitt seg for å tilby seg å bistå FBI med å fange de mest ettersøkte kriminelle i verden – på én betingelse. Han skal kun ha kontakt med Elizabeth Keen. Gjennom deres samarbeid for å fange kriminelle får vi vite om Keens fortid og hun oppdager fort at det såkalte perfekte livet hun har hatt absolutt ikke er som det virker.

Suits (Netflix)
Mike Ross har aldri fullført college, men han har fotografisk minne. Han blir ansatt som partneren til Harvey Specter, som er en av New Yorks beste advokater. De kjemper for sine klienter, mens de prøver å holde Mikes mangel på kvalifikasjoner hemmelige.

White Collar (Netflix)
Neal, en svært sjarmende svindler, blir endelig fanget av sin nemesis – nemlig FBI-agent Peter Burke. De inngår et samarbeid, og Neal hjelper Peter med å fange andre kriminelle i bytte for hans egen frihet. De to blir raskt mer enn bare partnere, og det viser seg at det er flere farer for Neal når det står om hans frihet.

Big Little Liars (HBO)
Mødrene og trioen Madeleine, Celeste og Jane prøver å passe på barna og leve det beste livet de kan for å opprettholde status i byen Monterey i California. Det er drama og vennskap, og livene deres blir snudd på hodet når et en av innbyggerne dør.

Manifest (HBO)
Michaela Stone setter seg på flyet fra Jamaica til New York sammen med broren Ben og nevøen Cal. På flyet opplever de en intenst turbulens, og når de lander er det gått fem år. Ingen forstår hva som har hendt, og mens alle flypassasjerene prøver å reintegrere seg i samfunnet, skjer det merkelige ting og Michaela og Ben forsøker å finne svar.

Leathal Weapon (Viaplay)
En frekk politiduo jobber hardt for å holde takten i et pulserende LA. Denne politiserien er komisk, spennende og hjertevarmende.

Unforgettable (Viaplay)
Hva om du aldri kunne glemt noe igjen? Det er livet til politietterforsker Carrie Wells, som lider av hyperthymesia, en sjelden medisinsk tilstand som gjør at hun husker alt hun noen gang har sett. Det gjør henne til en glimrende etterforsker. Vi følger Wells og partneren når de løser sak etter sak, mens Wells stadig er på jakt etter svaret på den ene tingen fra fortiden hun ikke klarer å huske.

L.A.’s finest (Viaplay)
Etterforskerne Syd og Nancy jobber for å gjøre gatene trygge i LA. De er vidt forskjellige, men begge er de beste i sitt felt. Underveis får vi lære mer om fortiden til etterforskerne.

You (Netflix)
Hva ville du gjort for kjærligheten? Bokhandleren Joe møter studenten Beck, og han blir besatt. Beck blir hodestups betatt, mens vennene hennes er skeptiske. Det er også en sesong to, hvor en ny jente møter Joe’s besettelse.

Virgin River (Netflix)
En lege fra LA flytter til den lille byen Virgin River for å assistere på det lokale legekontoret. Den lokale legen tar henne ikke vel i mot, men ordføreren og byens bartender gjør alt de kan for at hun skal bli.

Dynastiet (Netflix)
Familiene Carrington og Colby slåss om kontroll over familieformuen – og barna. Et familiedrama hvor penger, intriger, skuespill, blod og kjærlighet står i sentrum.

Lucifer (Netflix)
Djevelen velger å ta en ferie på jorda, og vil i samme slengen straffe de som fortjener det. Derfor overtaler han politibetjent Chloe til å bunne bistå i å løse sakene hennes. De blir et team, og Lucifer dras mellom sitt virkelige jeg og sitt ønske om å bli på jorden med politibetjenten.

The Good Place (Netflix)
Eleanor dør og havner i paradis. Hun finner fort ut at hun ble plassert der med en feiltagelse og gjør alt i sin makt for å ikke bli tatt, så hun slipper å bli sent til helvette.

How to Get Away with Murder (Netflix)
Jusprofessoren Annalise velger ut de fem smarteste fra klassen til å løse ekstra krevende oppgaver. Fort finner elevene ut at det er en høy pris for å imponere Annalise.

Summer House (TV2 Sumo)
En vennegjeng fra Manhattan leier sommerhus sammen i Hamptons hver sommer. Det er fester, drama, vennskap, intriger og kjærlighet. En realityserie for deg som elsker drama!

Sweetbitter (TV2 Sumo)
22 år gamle Tess flytter til New York uten å egentlig vite hva hun vil med livet. Hun får jobb som servitør på en av byens beste restauranter og blir fascinert av den hektiske bransjen. Hun blir dratt inn i en ny verden, helt annerledes enn hva hun kjenner og flere vil ha en bit av henne. Hvem bør hun holde seg unna og hvem kan hun stole på?

Chicago Fire eller Chicago P.D. (Viaplay)
Følg Chicago sitt brannvesen eller politiavdeling mens de redder innbyggerne i byen og fanger de kriminelle. Seriene går inn i hverandre, så gjennom begge seriene blir du kjent med noen av de samme karakterene.

Har du noen serieanbefalinger? Del dem gjerne i kommentarfeltet, så jeg legger jeg dem til i listen fortløpende!

En kommentar om “Serieanbefalinger: 16 serier du bør se om du ikke allerede har sett dem

Del dine tanker i kommentarfeltet