To gode verktøy for godt innhold på Instagram

Uansett om du har Instagram som hobby eller som jobb finnes det noen verktøy som kan ta Instagram-gamet ditt til et nytt nivå. Disse verktøyene gjør det både enklere og morsommere å planlegge og lage innhold.

Unum

Unum er perfekt å bruke om du ønsker å planlegge hvordan kontoen din skal se ut. Med gratisversjonen kan du legge inn 18 bilder og enkelt dra dem rundt for å bestemme hvor bildene skal være i forhold til hverandre. Dersom du betaler for appen får du tilgang til mer, blant annet kan du laste inn Instagramprofilen din. Denne appen lar deg planlegge hvilke bilder du skal poste i hvilken rekkefølge for å få det uttrykket du ønsker på din profil. Du kan også lage stories på Unum.

Canva

Canva er perfekt for deg som er aktiv på stories eller som poster annet visuelt innhold i feeden. Her kan du lage superfine stories enten fra bunn eller ved hjelp av en hel haug med fine maler. Appen kan fint brukes til å lage fine quote-bilder, tilbudsposter eller lignende. Du kan også lage animasjoner i Canva. Her er det bare å leke seg med visuelle uttrykk. Appen er enkel å bruke og gir deg masse gode muligheter. Kan brukes på både mobil og PC.

Har du tips til noen flere gode verktøy?

Del dine tanker i kommentarfeltet