Tre fine helgeaktiviteter

Tre fine helgeaktiviteter urban twenties

La denne helgen bli bra. Det er bare å bestemme seg for det, og gjøre ting mot å nå det målet. En ting du kan fokusere på er å ta tid til deg selv. For eksempel med disse fine aktivitene:

Bad og vin
Fyll badekaret med varmt vann og gjerne litt badolje eller skum om du har. Deretter fyller du glasset med favorittvinen, setter på favorittpodkasten, skrur av lys, tenner stearinglys og synker ned i det deilige vannet. Kjenn på varmen, vektløsheten og roen.

Slipp kreativiteten løs med malesakene
Du trenger ikke kunne male engang, det er bare å begynne å leke seg med diverse farger på et lerret eller papir. Tenk at du gjør dette for deg selv, ikke for å lage en kunstverk. Senk forventningene, sett på deilig musikk og nyt!

Skrive dagbok
Hva har skjedd så langt i år? Hva har du følt? Har du gått gjennom noe spesielt? Hvordan har ditt indre deg det? Hvordan takler du denne koronasituasjonen? Skriv det ned – alt som kommer i hodet på deg! Tøm deg og lukk boken når du føler deg ferdig.

Er du usikker på om disse tingene er noe for deg kan du lese om 20 ting du kan gjøre denne helgen eller fem ting du kan gjøre i stedet for Netflix. God helg <3

Del dine tanker i kommentarfeltet