I karantene med Maria Sagvik Linde

«I karantene med» er en ny spalte på Urban Twenties, hvor vi snakker med kjente og ukjente om hvordan de takler korona-situasjonen. Denne gang har vi snakket med Maria Sagvik Linde, som står bak bloggen mariasagvik.com og Instagramprofilen @mariasagvik hvor hun deler mote, skjønnhet og diverse fra hverdagen. I tillegg jobber hun som markedskoordinator for Ticket Feriereiser.

I karantene med Maria Sagvik Linde urban twenties
Foto: Maria Sagvik Linde

Hvordan er din korona-situasjon?

Jeg er i foreldrepermisjon med datteren min på ti måneder. Siden barnehagene er stengt har jeg også sønnen min på tre år hjemme. Her er det derfor aldri kjedelig, med et høyt tempo hele dagen. 

Hvordan takler du det å være hjemme så mye? 

Jeg begynner å bli veldig lei av å være så mye hjemme. Jeg elsker å finne på ting og med to barn så krever det at vi fyller hele dagen med aktiviteter. Vi er alle ganske lei og savner hverdagen og de gode rutinene vi har brukt så lang tid på å lage.

Hva gjør du for å få dagene til å gå? Har du en hverdagsrutine?

Hver dag er ganske lik og jeg holder hverdagsrutinene så godt det går. Jeg står opp som vanlig, spiser frokost med familien, så leker vi litt inne før vi går ut enten på tur eller i hagen. Jeg er stort sett ute i mange timer hver dag og går som regel tur i to til tre timer. Om jeg har litt tid tar jeg bilder, redigerer og publiserer i mine kanaler. 

Hvordan klarer du å holde deg positiv og motivert i denne situasjonen?

Noen dager er tøffere enn andre, men jeg prøver å fokusere på det som er viktig. At vi har det hyggelig hjemme og holder oss friske. Jeg prøver å ikke alltid tenke på situasjonen vi står i, men skyve bekymringene jeg ikke får gjort noe med litt fra meg, for å holde meg positiv. Det fine været hjelper også veldig.

Hvilke(n) serie ser du på om dagen?

Akkurat nå ser vi på Ozark på Netflix. To serier vi nylig har sett, som jeg vil anbefale, er Tiger King på Netflix og Godfather of Harlem på Tv2 Sumo. Jeg er også glad i reality, så når det kun er jeg som ser blir det også Vanderpump Rules og Very Cavalleri på Tv2 Sumo, og Love is Blind på Netflix.

Hva er det diggeste du har laget deg de siste ukene?

Jeg er veldig glad i smoothie bowls, så jeg har prøvd litt ulike varianter i det siste. Ellers har jeg laget sjokolade cookies etter oppskrift fra Godt.no.

Hvordan holder du fokus og disiplin på bloggen og sosiale medier om dagen?

Det er vanskelig å finne tid om dagen, siden jeg sjelden har et øyeblikk for meg selv. Det som driver meg er at jeg synes det er morsomt og derfor benytter jeg muligheten når jeg har den. Jeg deler det jeg gjør i løpet av dagen på sosiale medier. Bloggen skriver jeg ofte på om kveldene etter barna har lagt seg.

Følg Maria på Instagram!

Del dine tanker i kommentarfeltet