Frisk og sommerlig bringebær-mojito

Bringebær mojito drink urban twenties

Mojito er alltid godt, men av og til ønsker man en liten vri. Denne bringebærmojitoen er superfrisk og god, perfekt til solrike dager. Akkurat denne versjonen er ikke så søt, men dersom du ønsker en søtere versjon kan du enten tilsette mer sukkerlake eller bytte ut soda med Sprite.

Du trenger

4 cl Bacardi (blanc)
2 cl sukkerlake (á 1 dl vann, 3 ss sukker)
Ferske eller fryste bringebær
2 limebåter
Fersk mynte
Soda

Bringebær mojito drink urban twenties

Slik gjør du

Ha bringebær i et glass, slik at det dekker bunnen og litt mer. Ha deretter i ferske mynteblader, cirka 12 blader. Skvis saften fra en limebåt og ha hele båten i glasset. Hell deretter i sukkerlaken. Bruk en teskje eller en morter til å skrive og blande alt sammen. Deretter har du i 4 cl Bacardi og is, før du fyller opp med soda. Ha i noen ferske mynteblader, bringebær og limebåt til pynt.

Tips! For enda mer bringebærsmak kan du bruke Bacardi Razz – rom med bringebærsmak.

Bon appétit!

Del dine tanker i kommentarfeltet