I karantene med Marie Lyster Hoff

«I karantene med» er en ny spalte på Urban Twenties, hvor vi snakker med kjente og ukjente om hvordan de takler korona-situasjonen. Denne gang har vi snakket med Marie Lyster Hoff, som er kreatør og innholdsprodusent, i tillegg er hun bidragsyter for Urban Twenties.

I karantene med Marie Lyster Hoff urban twenties

Hvordan er din korona-situasjon?

Jeg er permittert fra jobb, så dagene mine går i mye turer og trening. Jeg har også begynt å strikke, så ingen tvil om at denne tiden gjør en kreativ! Jeg har til og med bakt minst tre ganger den siste tiden, noe jeg ikke har gjort på kanskje fem år. 

Hvordan takler du det å være hjemme så mye? 

Det har gått greit hittil. Jeg har nettopp vært student, så er heldigvis vant med å sitte mye hjemme eller alene og jobbe med oppgaver over lenger tid. Jeg savner vennene mine veldig mye, men har fått møtt et par venner i ny og ne for å gå en tur sammen – på avstand så klart.

Hva gjør du for å få dagene til å gå? Har du en hverdagsrutine?

Dagen min starter fra alt mellom 8-10, hvor jeg spiser frokost, drikker kaffen min og lager meg en «to do»-liste for dagen. 

Nå som jeg har mye tid, så har jeg startet å lage en nettside til meg selv, noe som er veldig tidkrevende da jeg aldri har gjort det før. Ellers jobber jeg med porteføljen min og forbedrer oppgaver fra studiene. Utenom dette så produserer jeg innhold for Urban Twenties når det trengs, så har da litt å sysle med, HELDIGVIS. Og så er jeg er så heldig og bor rett ved Østmarka, så det blir det mye turgåing på meg. 

Hvordan holder du motivasjonen oppe?

Tar en dag av gangen! Det tror jeg er viktig. Vi har vært utrolig heldige med været først og fremst, noe som kommer godt med når 50 prosent av tiden går til turgåing. Ting er som de er uansett, så vi må bare se på de positive tingene med denne kjipe situasjonen. Nå har vi tid til å være kreative og gjøre ting vi ellers ikke ville hatt tid til eller tatt seg tid til.

Har du et boktips?

Egentlig ikke. Jeg leser ikke bøker med mindre jeg ligger og soler meg. Konsentrasjonsproblemer pluss lesing er ikke en god match. Men skulle ønske jeg leste mer, så dette er noe jeg skal prøve å ta opp igjen. 

Hvilken serie ser du på om dagen?

Serier, derimot!! Elsker det. Jeg ser på Grey’s Anatomy, Outlander og startet akkurat på Killing Eve. Killing Eve fanget interessen min fra første episode, jeg virkelig elsker den! Anbefales på det sterkeste. Du kan se den på HBO. 

Har du et filmtips? 

Treg som jeg er, så så jeg nettopp alle Matrix filmene! Sykt fete, men måtte le litt av alle lydeffektene. Fortsatt, sykt bra film for sin tid. Og jeg fant ut at nummer fire er rett rundt hjørnet også! Har troa på at den blir bra.  

Hva er det diggeste du har laget deg de siste ukene?

Det må være solskinnsbollene jeg lagde her om dagen. Oppskriften sto bak på bollemelposen. Kanskje jeg skal lage en oppskrift til Urban Twenties?

Hvordan klarer du å holde deg positiv og motivert i denne situasjonen?

Noe som holder positiviteten min oppe er at dette er noe som angår hele verden. Så når jeg føler meg ensom eller har det litt kjipt, så vet jeg at jeg ikke er alene om dette i alle fall. Og jeg føler meg utrolig heldig som bor i Norge. Det at vi i dette landet i det hele tatt kan gå ut av døren på hvilken tid av døgnet vi vil ser jeg på som et privilegium akkurat nå. 

Uansett hvor kjipt dette er så vet jeg at det blir bra igjen. Man må bare ta en dag av gangen. Så får man tenke på at det i det minste går mot sommer! Sommeren blir kanskje ikke som den pleier, men jeg personlig gleder meg til å ta et bad i Oslofjorden og drikke vin på brygga til besteforeldrene mine (så klart med to meters avstand).

Følg Marie på Instagram!

Del dine tanker i kommentarfeltet