Fem gjøremål denne mandagen for en fin start på uken

gjøremål denne mandagen for en fin start på uken urban twenties

La oss sette igang denne uken med å gjøre litt fine ting for oss selv. Koronasituasjonen begynner nok å sette sine spor hos flere nå, og det kan gå utover humøret, inspirasjonen og psyken. Disse små gjøremålene kan kanskje gi deg en bedre følelse innvendig. God mandag!

Strekk på kroppen

Du finner en liten strekkerutine på vår IGTV som er veldig god dersom du er stiv i nakke og skuldre, eller sliter med spennelseshodepine. Husk å puste godt ned i magen i hver øvelse, og hold hver øvelse i minst tre dype pust – gjerne mer om du kjenner du trenger det. Hvis du vil ha en annen strekkerutine kan du prøve denne raske morgenstrekken for å kvikne til.

Ta deg et varmt bad

Sett på favoritt-podkasten, ha badeolje i vannet, ansiktsmaske på og senk deg ned i det varme vannet. Den vektløsheten du får i vannet er så utrolig deilig når du skal roe ned. Senk gjerne belysningen og tenn noen stearinlys for maks spa-følelse.

Gå en tur i skogen

Frisk luft, stillhet, lukt av barnåler og knasende lyder under føttene. Det gjør godt for sjela.

Skriv ned fem ting du er takknemlig for i dag

Det er så viktig at vi minner oss selv på de fine tingene når vi er litt nedfor. Da hjelper det å skrive ned ting eller mennesker du er takknemlig for, ting du er stolt av å ha oppnådd, ting som gjør deg glad og så videre.

Gjør meditasjon

Det er nok mange som tror meditasjon handler om å sitte i lotusstilling og si «ouhmmm». Men du kan meditere både sittende og liggende, du må bare finne ut hva som føles best for deg akkurat i dag. Meditasjon handler også om å gå inn i seg selv, fokusere på pust, anerkjenne tankene som kommer og så skyve dem pent vekk igjen. Denne meditasjonssekvensen med Adriene for egenkjærlighet synes jeg er skikkelig fin:

Har du noen flere råd til hva vi kan gjøre for oss selv denne uken?

Del dine tanker i kommentarfeltet