Fem romantiske og annerledes date-idéer

Sette opp telt inne 

Legg dyner, puter og pledd inni teltet og ta med noen telys eller kubbelys (gjerne i en lykt). Lag kakao på termos, ha med marshmallows og sett koselig musikk på telefonen. Marshmallowsene kan dere grille på et av lysene. Slapp av, nyt hverandres selskap og snakk sammen.

Legg madrasser, puter, dyner og pledd på verandaen 

Ta med en film på PC’en og en flaske vin til å dele. Kanskje noen jordbær også? Ligg i hverandres armer og nyt den friske luften til langt på natt.

Dra for å se solnedgangen ved havet

Bor du like ved stranden eller bryggen? Ta med en flaske vin eller en termos med te, og nyt solnedgangen i hverandres selskap. Det går fint an å ha med en liten piknik-kurv med småretter eller snacks!

Spis raclette og sjokoladefondue 

Lag en helaften hjemme med hovedrett og forrett! Raclette og sjokoladefondue er mat som tar lang tid å spise, dermed får man god tid til å sitte rundt bordet og dele tanker. Det er vel dessuten få desserter som er mer romantisk enn frukt og digg dyppet i sjokolade?

Gå på fjelltur

Det trenger ikke være en ti-timers fjelltur, men å gå en tur opp til en topp med fin utsikt er hyggelig, sporty og romantisk. Tenn bål på toppen og nyt utsikten med nygrillede pølser, kakao og gode samtaler.

Bilder fra weheartit.com

Del dine tanker i kommentarfeltet