Åtte mål du bør sette til nyåret

Snart har enda et år flydd forbi, og det er på tide å starte med blanke ark igjen. Som alle år tidligere er det lett å sette seg urealistiske mål for året som kommer: «I år skal jeg trene minst fire ganger i uken», «i år skal jeg spise sunt og gå ned fem kilo».

En liten reality check: Vi er alle mennesker, og det er menneskelig å hive nedpå med både cola, potetgull, pizza og godteri fra tid til annen. Det er også menneskelig å ikke trene like mye hver uke. Så hva med å sette noen mål for året som faktisk er mulig å oppnå og å holde? Og ikke minst som gjør godt for deg innvendig? Under er noen mål som kan være lure å ta med seg inn i det nye året. La 2020 bli ditt år!

Sett deg selv først når det trengs
Noen ganger trenger man å sette seg selv først, både fordi du skal oppnå dine egne drømmer og fordi vi alle trenger å ta litt ekstra godt vare på oss selv.

Sett pris på den du er
I år er året hvor du skal slutte å snakke nedlatende til deg selv, men hvor du heller skal innse hvor unik du er og hvor mye du kan få til.

Sett av tid til å glede andre og vise at du bryr deg
Ingen ting er så viktig som å sette av tid til de menneskene som betyr noe i livet. Dette er noe alle bør prioritere! Gode relasjoner er essensielt for å ha det bra.

Jobb smart og mot det du vil
Jobb hardt for å nå drømmene dine, men ikke minst smart. Skriv ned målene du har og begynn å arbeide mot dem.

Ikke undervurder deg selv
Du kan få til alt du vil, så lenge du har motivasjon til å gjøre det.

Lær deg å sette pris på alenetid
Å være litt alene, få tid til å slappe ordentlig av, la tankene vandre og kjenne litt på kjedsomhet er viktig. Du kan lære masse av det, og ikke minst er det så utrolig godt å ha den tiden alene når man først lærer seg og trives i eget selskap.

Gjør småting i hverdagen som gjør deg glad
Om enn det er den kaffekoppen om morningen, en gåtur i parken eller å ringe en venn – det er hverdagene det er flest av, og det gjelder å finne de små gledene som gjør hverdagene til de beste.

Vær den beste versjonen av deg selv, selv på de dårlige dagene
Du kan aldri tape på å være den beste versjonen av deg selv. Du får det du sender ut, og dersom du prøver å være et hardarbeidende og godt menneske vil du få mye godvilje tibake – det er jeg sikker på. Så er det selvsagt lov å ligge i sengen og surmule eller gråte en hel dag av og til også!

Hvilke mål har du for 2020? Del gjerne i kommentarfeltet!

Del dine tanker i kommentarfeltet