Bar med en vri: Ebony Champagne Bar

Har du noen gang vært på en Champagne-bar før? Det hadde ikke jeg før jeg besøkte Ebony Champagne and Cocktail Bar i Durham. I det store og hele er det som en vanlig cocktail-bar, men med et stort utvalg av Champagne, musserende vin og drinker laget med Champagne.

Baren i seg selv var veldig fin. Det var en bar inne og et lite glasshus ute, med varmelamper og behagelige sitteplasser, pyntet med en haug grønne planter – akkurat som jeg liker det. Vi testet ut noen av drinkene, samt maten. Her kan du lese mer om opplevelsen.

Ebony Champagne Bar

8 Walkergate, Durham DH1 1SQ

Champagne-drinkene vi testet var (fra venstre): Classic (sukkerbit, Angostura Bitters, Martell VS Cognac, toppet med Champagne), Elderbubble (musserende med hint av hylleblomst, agurk og sitrus) og Kir Royale (Cassis og Champagne).

Den klassiske hadde en sterk smak av cognac, Elderbubble hadde for mye smak av agurk, som etterhvert minnet litt om sylteagurk, og Kir Royale smakte Champagne med et hint av rips. Min favoritt var uten tvil sistnevnte. Baren tilbyr også vanlige drinker. Av de kan jeg anbefale Caipirinha, Paris to Manhattan og Spiced Pear. Mojitoen var en av de dårligere jeg har smakt.

Stedet serverte også mat, vi testet kun ut smårettene. Halloumisticks, tempura reker og skinkebrettet smakte nydelig og var perfekt snacks ved siden av drinkene.

Del dine tanker i kommentarfeltet