Bucket-liste for sommeren

bucket-liste for sommeren urban twenties

Juni og sommer kunne ikke vært mer velkommen. Etter en alt for lang vår full av regler, restriksjoner og corona er det godt at lysere og varmere dager ligger foran oss. La oss bare krysse fingrene for fine dager med sol og blå himmel. På tross av reiserestriksjoner skal denne sommeren nytes! Norsk sommer kan være ganske så fantastisk, vi er heldige som bor i dette landet. Her kommer en liste over hva du kan gjøre denne sommeren:

Sove under åpen himmel
Hendte det du tok med madrasser og dyner på verandaen og sov der da du var liten? Hva med å gjenta det nå? Eller kanskje ta med hengekøyen ut på tur. Andre idéer er å sove i telt eller i bilen.

Les: Derfor bør du bruke ull om sommeren

Gå minst én topptur
Finn en tur som passer for deg og som du har lyst til å bestige og ta med en venn eller familien! Vi har så masse fine fjell og turer her i landet, og dette er året vi virkelig har mulighet til å ta det i bruk.

bucket-liste for sommeren urban twenties

Finne en ny strand og tilbringe hele dagen der
Du trenger sannsynligvis ikke kjøre så innmari langt før du kommer deg til en nydelig strand. Det er masse fine strender rundt Oslo, og også nedover kysten i byen som Horten, Sandefjord, Stavern og lignende. På vestlandet og i nord bugner det også av fantastiske strender! Kanskje til og med noen enda finere enn de du finner i Syden.

Les: Tre dager i Lofoten

Støtte lokale bedrifter
Uansett om du er i hjembyen eller på Norgesferie bør du satse på å kjøpe det du trenger hos lokale bedrifter. Det kan gjelde mat og drikke, take away, klær eller annet.

Ha pikniker i parken
Kjøp med favoritt-take away’en og sett deg med gode venner i parken, eller lag en piknik-kurv hjemme med ferske baguetter, oster, frukt og bær og alt annet du måtte ønske.

bucket-liste for sommeren urban twenties

Test ut nye oppskrifter på grillen og kjøkkenet
La sesongens grønnsaker være hovedfokuset og test ut noen nye deilige oppskrifter. Hva med grillspyd av halloumi, squash, paprika og mais? Eller grillet portobello-sopp med fyll? Mulighetene er uendelige!

Les: Stor guide – dette må du få med deg i Oslo

Dra på roadtrip
Høy musikk, gode venner, fullstendig fleksibilitet. Ta med teltet eller lag en seng bakerst i bilen, så kan du reise akkurat hvor du vil og ta hver dag som de kommer!

Prøv en ny vannaktivitet
Dette er året hvor du kan teste ut en ny vannaktivitet! Du kan surfe, leie en kajakk eller teste ut paddle board. Eller kanskje vannski er noe for deg? Alle disse tingene kan du gjøre flere steder i Norge!

bucket-liste for sommeren urban twenties

Les flere bøker
Finn ro i kroppen og sett deg med en god bok. Du kan lese fra sofakroken, i teltet, på stranden, i parken eller på en kafé. Et forslag er å lage en liten bokklubb med noen gode venner, så kan dere presse hverandre til å lese litt og deretter diskutere bøkene.

Les: Åtte bokanbefalinger – noe for alle

Del dine tanker i kommentarfeltet